SucsColdPress

Nous sucs COLD PRESS

Potser estem acostumats a veure sucs, batuts o smoothies, ja que s’han convertit en l’última tendència alimentària del moment. Tot i això, arriba el mètode cold press, una tècnica revolucionaria per extreure el suc de les fruites mitjançant la pressió en fred d’aquestes a una velocitat molt lenta.

Les liquadores tradicionals funcionen a molta velocitat fent que els ingredients arribin a temperatures que provoquen la seva oxidació, perdent en conseqüència part dels seus nutrients. En canvi, mitjançant aquesta nova tècnica s’obtenen totes les vitamines, minerals, enzims i nutrients, mantenint-los intactes durant 72 hores sense sucres afegits o altres additius.

Per això aquest estiu us portem aquests sucs cold press perquè els pugueu barrejar entre ells i convertir la vostra estada al nostre local en un moment ‘Healthy’

Us proposem algunes barreges indicades per diverses qüestions.

Per prendre el sol: Taronja, poma, pastanaga i gingebre. Ideal per a protegir la pell dels efectes dels raigs UVA.

Ric en ferro: Poma, remolatxa, pastanaga i cogombre. Redueix la pressió arterial i millora el rendiment físic. Ideal per aixecar l’ànim.

Per preveure malalties cardiovasculars: Taronja, remolatxa i gingebre.

Per reforçar el sistema immunològic: Poma, llimona i gingebre

O simplement gaudeix d’un deliciós i saborós suc natural de qualsevol dels nostres sabors basics com la poma, la pinya, la maduixa, el meló, la síndria, el kiwi, la taronja, la llimona.

Barreja’ls entre ells, fusiona i experimenta amb nous sabors.

El nostre sistema de preparació et permetrà  barrejar amb la proporció que desitgis els sucs entre ells, afegir complements com cogombre, gingebre, remolatxa, bròquil, pastanaga i rebaixar la intensitat del suc amb la beneficiosa aigua alcalina, que amb un PH superior a 7 facilita la eliminació de toxines i deixalles del nostre organisme, prevé l ‘envelliment  prematur, combat la retenció de líquids, millora la hidratació i  augmenta el nostre rendiment esportiu.