Happy Meals

FUNNY MEALS with BLANC

Des del 2013 Blanc Degustació estem oferint els nostres serveis i productes al barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet. En aquests set anys els nostres clients han augmentat de manera considerable i hem aconseguit fidelitzar-los mitjançant un servei amable, proper, dinàmic i sobretot intentat generar molt ‘bon rotllo’ amb un producte de qualitat i ajustat en preu.

De les hores ençà hem treballat per obrir nous canals de venda que permetessin un creixement del negoci sense haver de perdre la nostra essència.

En aquest sentit a mitjans del passat any, vam començar la implementació de la nostra web, que vol ser la punta de llança del nostre creixement. Les vendes per internet a particulars i empreses.

Pel que fa als particulars oferirem els nostres productes de qualitat per portar-te’ls a casa amb una acurada presentació i un empaquetatge càlid i divertit, per no perdre la nostra essència.

També oferim els nostres serveis de càtering per a particulars i per a empreses, bé a les nostres instal·lacions o a domicili.

Per últim oferim un servei HORECA a restauradors de l’Hospitalet que vulguin deixar en mans expertes tota la part del cicle del pa. Amb això volem donar un servei global que neixi en l’assessorament per tal de decidir el millor pa pels seus plats, la producció i cocció d’aquest, i l’entrega diària al seu local. D’aquesta manera volem dotar del millor pa a cada restaurador per cada necessitat concreta.

Com a tret de sortida a tot aquest projecte hem treballat per tal de transmetre aquesta essència que tant esmentem en dues paraules que ens acompanyin a partir d’ara tant a internet, la nostra web i xarxes socials, com en el nostre local.

En aquest sentit, de la mà de Mosaiking Comunicació, empresa de marketing que ens està donant el suport en aquest viatge, hem definit la nostra essència com a FUNNY MEALS, que significa àpats divertits.

És d’aquesta manera que volem que els nostres productes els puguis consumir a casa teva o allà on vulguis que te’ls portem, mantenint el mateix ‘bon rotllo’ que quan ho fas a casa nostra.

Així doncs FUNNY MEALS with BLANC