ESTEM DESITJANT TORNAR A VEURE-US

Avui fa 45 dies que vam tancar les nostres portes amb l’ànim i l’esperança de tornar a veure-us a tots el més aviat possible.

Aquests dies, tots, hem tingut una gran responsabilitat cap a nosaltres mateixos i cap als nostres familiars, amics, veïns i en general cap a tota la comunitat per evitar incrementar en la mesura de les nostres possibilitats la propagació d’aquest virus que ens ha canviat les vides.

Volem aprofitar aquest espai per transmetre el nostre condol a tots aquells que heu patit la pèrdua d’algun ésser estimat durant aquest període. Des del més profund del nostre cor, tot l’afecte i calor.

Arriba el moment d’intentar tornar gradualment a una normalitat el més semblant a la que estàvem acostumats. Per a això necessitem seguir sent igual de responsables que hem estat fins ara.

En aquest sentit, des de Blanc Degustació anem a reprendre de mica en mica aquesta activitat i estem treballant per oferir-vos els nostres productes amb totes les garanties higièniques.

Per això estem equipant-nos amb els mitjans EPI que existeixen al nostre abast i definint protocols per als lliuraments dels productes que garanteixin la seguretat.

El proper dimecres dia 13 de maig tornarem amb vosaltres amb totes les ganes i la màxima il·lusió.

Fins llavors us anirem informant des de la nostra web i des de les nostres xarxes socials de dels serveis i productes que podrem seguir oferint i dels nous que esperem puguin ser del vostre gust.

¡¡¡¡ESTEM DESITJANT TORNAR A VEURE-US !!!!