Condicions de venda

 • Catàleg de Productes i preus.
  Tots els preus indicats en el nostre catàleg són amb Iva inclòs. Es reserva el dret de modificar els articles i els preus sense previ avís.
 • Despeses d’enviament.
  !!€ + IVA.
 • Sistema de pagament.
  L’únic sistema de pagament admès serà el de targeta de crèdit.
 • Terminis de lliurament.
  Les comandes s’hauran de fer abans de 72h del seu lliurament. En el cas d’una comanda molt grossa es recomana fer-la amb una setmana d’antelació.

Les comandes que s’hagin de servir 90 dies després de fer la compra podran ser modificades per part de Blanc Degustació, en les condicions de preu i producte, fins i tot anul·lar la comanda i retornar els diners. En aquest cas es recomana contactar personalment en un punt de venda, per telèfon o per email.

 • Garantia.
  Es garanteix la qualitat dels articles servits. Al tractar-se de productes de ràpida consumició la garantia cobreix les 12 hores següents a la seva recepció. En el cas d’una mala manipulació i conservació dels articles quedarà anul·lada aquesta garantia.
 • Retornar o canviar un producte.
  Es podrà retornar o canviar un producte en els següents casos:
 • Producte que no correspon a la comanda realitzada.
 • Producte en males condicions o deteriorat.

En aquest casos, es farà constar a la seva recepció la incidència detectada i blanc degustacio assumirà les despeses de retorn o canvi. En el cas de no notificar-ho a la recepció de la comanda no s’acceptaran devolucions o canvis. Recomanen enèrgicament la comprovació de la comanda en el moment de la seva recepció per evitar problemes posteriors.

Blanc Degustació es reserva el dret d’anul·lar qualsevol comanda retornant els diners de la compra.

 • Protecció de dades.
  Blanc Degustació crearà un fitxer automatitzat amb les seves dades de registre i es compromet al compliment de la llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LPDP). Els clients de la web poden rebre informació puntual comercial del grup i poden exercir els dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades mitjançant el contacte de la mateixa pàgina web o per escrit a l’adreça de la companyia.
 • Forma de comprar.
  Per efectuar una compra en la nostra web, s’han d’anar seleccionant del catàleg els articles amb les opcions i quantitats desitjades i anar afegint-los en la cistella de la compra. Una vegada hem acabat la selecció es finalitza la compra i tenim l’obligació d’estar registrats per continuar. Si es té un compte creat s’introdueix l’email i la contrasenya o s’ha de fer un nou registre. Finalment es realitza el pagament amb targeta de crèdit i es trien les opcions de recepció. Sempre poden entrar al nostre compte per veure un històric de les nostres comandes i veure l’estat de les comandes.